Mindannyian szeretjük a szilvapudingot. Ez a csodálatos szilvalekvár töltelék sütéshez készült, fahéjjal és rummal ízesített. Extra arányban tartalmaz gyümölcsöt, 110 g szilvát használnak fel 100 g pudinghoz. Nem tartalmaznak mesterséges színezéket vagy édesítőszert, valamint teljesen gluténmentesek, és finom ízüket mindenki élvezheti. Sütés közben nem szivárognak, és nem kell őket nehezen kevergetni. A karamellás töltelék többször is lefagyasztható.
A csomag a következőket tartalmazza: 1 kg
szilva (114 g szilva/100 g bevonat), glükóz-fruktóz szirup, stabilizátor (módosított kukoricakeményítő, nátrium-alginát), alma rost, természetes színezék (karamell), sav (citromsav), aroma, tartósítószer (kálium-szorbát).
Energiaérték kJ | 951 kj |
Energiaérték kcal | 227,2 kcal |
Zsírok | 0,2 g |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrátok | 55 g |
- ebből cukrok | 38,5 g |
Fehérje | 0,5 g |
Só | <0,1 g |
Cseh Köztársaság
Kalács töltelékek | |
Gyártó | Dr. Hlaváč |
EAN | 8594164300516 |
Termékszám | 101601 |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.